Ir kaip aš gaunu tokius laiškus?

nuo Asociacija Teisėtvarka<asociacija@teisetvarka.lt>
kam teisetvarka@yahoo.com
data 2011 m. sausis 6 d. 07:15
tema Gal galite pasirašyti už mane, kad galėčiau kandidatuoti savivaldybių tarybų rinkimuose kaip nepartinis?
nerodyti išsamios informacijos Sau 6 d. (Prieš 1 dien.)

Sveiki! SU NAUJAIS METAIS!

Jei esate deklaravę savo gyvenamą vietą Kauno mieste, gal tada galėtumėte pasirašyti už mane, kad galėčiau kandidatuoti savivaldybių tarybų rinkimuose Kaune kaip nepartinis?
Kodėl aš siekiu Kauno miesto tarybos mandato galite paskaityti čia http://www.teisetvarka.lt/index.php?cid=5&nshow=148&lang=lt
Jei nusprendėte suteikti man galimybę kandidatuoti kaip nepriklausomam kandidatui, galite paspauskite ant toliau pateiktos nuorodos ir įvykdyti tai, kas toliau nurodyta

https://www.epaslaugos.lt/egovportal/appmanager/main/receivers?_nfpb=true&_windowLabel=T37800622201235134068898&T37800622201235134068898_actionOverride=%2Fportlets%2FserviceCatalog%2FServiceList%2FCallInitForm&T37800622201235134068898service_id=0901acbe803f4052&_nfls=false&_pageLabel=P3200122201235133506640

Pasirinkite būdą, kurio pagalba galėtumėte prisijungti prie sistemos:

(dešinėje aktyvios nuorodos) Asmens tapatybės kortelė, AB SEB bankas, AB Swedbank, AB Snoras, AB DnB NORD, Ab Šiaulių bankas, Nordea Bank Lietuva, AB Ūkio bankas, AB Citadele bankas, AB Danske bankas, UAB Skaitmeninio sertifikavimo centras el. parašo klientams, UAB „Bitė Lietuva“ mobilus el. parašas, Valstybės įmonė Registrų centras, Lietuvos kredito unijos

Paspausk ant pasirinktos aktyvios nuorodos ir prisijunk.

Po to prisijunk prie EVV (Elektroninių valdžios vartų)
Pamatę savo vardą , pavardę ir asmens kodą, paspauskite „Pateikti“.
Atsidarys langas su daug pavardžių. Susiraskite mano vardą ir pavardę (Darius Gimžauskas) ir ant dešinėje esančio tuščio rutuliuko uždėk su pele juodą taškelį. Po visomis pavardėmis, lapo apačioje, paspauskite „Paremti“.
Langas persikraus ir vėl atsiras daug pavardžių, bet jau bus ties mano pavarde (Darius Gimžauskas) juodas taškas. Tada dar kartą žemiau visų pavardžių, atsakydami į klausimą „Ar tikrai norite paremti pasirinktą pretendentą į kandidatus?“, su pele paspauskite ant „Taip“.
Man reikia surinkti 680 Kauno miesto gyventojų parašų.
Būsiu labai dėkingas, jei savo parašu už mane suteiksite man galimybę kandidatuoti.

Su pareiga atstovauti Jūsų interesams Kauno miesto savivaldybėje

Pagarbiai,

Darius Gimžauskas

Asociacijos „Teisėtvarka“ valdybos pirmininkas

Tel. (8 600) 77 888

www.teisetvarka.lt

P.s. Jūsų el. paštas paimtas iš www.teisetvarka.lt

Taigi, pasitikrinau savo el. pašto dėžutę ir randu aukščiau pateiktą prašymą pasirašyti… (Gal galit man priminti, nuo kada rinkimams renkant parašus pasidarė tinkamas elektroninis parašas?.. Man tai naujiena!)
Na, prašymas kaip prašymas. Nepasirašysiu, nes nežinau, kas tas DG (tik kažkur, pamenu, mačiau ano reklamą, kad DG simbolizuoja viską, kas sėkmingą – D&G, Dalią Grybauskaitę ir šitą asmenį).
Žinoma, galėčiau pasiskaityti, kas jis toks, bet… na, man politika neįdomu. (O jei tiksliau – neBEįdomu. To priežastis galbūt atskleisiu kada nors ateityje…)
Man įdomu kas kita – kaip aš gavau šį laišką: nematau, kad jis būtų siųstas man, o ir tas post scriptum toks įdomus – pirmą kartą išgirdau apie tokį portalą (arba bent nepamenu, kad būčiau girdėjęs)?.. Taip pat įdomu, kodėl kaip adresatas yra kažkoks adresas Yahoo!?..
Tagged , , ,

0 thoughts on “Ir kaip aš gaunu tokius laiškus?

    • Mantas parašė:

      Na, man, deja, toks nežinomas, tik kažkur veidas matytas… 😀

      • praeivis parašė:

        Man irgi buvo nežinomas kol neperskaičiau kas, kaip, kodėl ir iš kur 😀

      • Mantas parašė:

        Ar jis kartais nevaidino jokiame lietuviškame seriale?

      • praeivis parašė:

        Neįsivaizduoju, bet manau, kad tikrai būtų apie tai pasigyręs savo svetainėje. Beje tame jo judėjime yra Kilkuvienė iš TV3 pagalbos, tai gal jis ir turi kokių ryšių su TV.

  1. Dalius parašė:

    Eilinis demagogas… (sprendziant is ju saito)

    • Mantas parašė:

      Man ir tokia pirmoji mintis kilo, paskaičius pirmąsias kelias pastraipas laiške pateiktoje nuorodoje…

    • Mantas parašė:

      Kažkodėl man šiandien tavo tinklarašio nebekrauna… 🙁 Bet turbūt čia tas bukletas, apie DG, kurį miniu įraše? O čia paties darbas, ar toks tikrai buvo siuntinėjamas?

      • buržujus parašė:

        Kaip suprantu, čia jo reklama. Gavau iš kažkokių šaltinių 🙂

      • Mantas parašė:

        Aišku, tik va, kad tavo tinklaraščio man nebekrauna, tai liūdna… 🙁 Užbaninai pagal IP? 😀 Problema, kad mano IP toks pat kaip ir kitų, naudojančių Vodafone Mobile Connect… 😛 O jei rimtai, tai kažko ir mano tinklaraščiui užeina tokios nepasiekiamumo bangos… 🙁

      • buržujus parašė:

        Visiškai nebekrauna? Nieko nebaninau – jei baninčiau, gautum pranešimą.
        Šiuo metu (šiandien, vakar) tinklarašis veikia. Tau visiškai nekrauna? Paskutiniu metu turėjau kažkokių mažų krovimo sutrikimų, bet ne tokių, kad nuolatos.

      • Mantas parašė:

        Vakar visiškai nesikrovė (Win XP, „Chrome“ naršyklė, „Vodafone mobile connect“ internetas). Metė kažkiokią klaidą, bet nebeatsimenu. SU kitais puslapiais jokių problemų, ryšys geras buvo. Šiandien persėdau prie Zebra kažkokio, tai viskas normaliai.

      • buržujus parašė:

        Vakar, pasirodo, serveriai.lt smigę buvo. Ir šiaip paskutiniu metu striginėja. Jei kartais užtaikysi, kai ilgai nepakraus, būčiau dėkingas jei parašytum.

      • Mantas parašė:

        Būtinai. 😉

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos