Už ką aš prabalsavau?..

Ne, ne savivaldybių rinkimuose, o Lietuvos Interneto Apdovanojimuose

Pradėsiu nuo to, kad visai neketinau nieko rašyti apie LOGIN2011 renginį. Iš dalies todėl, kad nė neketinu dalyvauti. Iš dalies ir todėl, kaip pasakė vienas klasikas, „rašantys apie LOGIN tik siekia pigaus populiarumo“.

Visgi atlikau šiemet internetinę pareigą ir atidaviau savo balsus, ką ir aprašysiu bei paaiškinsiu sau pačiam, kodėl balsavau taip, o ne kitaip…

Pradėsiu nuo to, kad paskaičiau Vidmanto ir troy įrašus ir mano „akys atsivėrė“… Na, ne tai, kad supratau, kas per farsas tie rinkimai, tiesiog supratau, kad noriu parašyti įrašą…

(O visi tie korupciniai aspektai man jau seniai žinomi ir suprantami iš panašių socialiai atsakingų įmonių rinkimų, kuriais teko savo nelaimei domėtis ir dar daugybės kitų apdovanojimų, sertifikatų, diplomų ir pan.  „savi saviems savi“ stiliuje. )

Taigi, peržiūrėjau tuos balsavimus ir dar pridursiu, kad krito į akis tai, kad praktiškai kiekvienoje kategorijoje tiek daug nominantų, jog net tingisi skaityti visus ir norisi prabalsuoti už kažką iš pirmų trijų… automatiškai.

Geriausio dizaino kategorijoje pastebėjau, kad kone visi tie, kurie liko išfiltravus pagrindinius pretendentus (ale „Delfi“, „Teo“, „Švyturys“, „Omnitel“ – na tie žinomesni vardai…) yra ganėtinai panašūs dominuojančiu juodos spalvos naudojimu. Išsirinkau visgi erotiką ir Creep.

Geriausio BLOG’o kategorijoje dauguma buvo žinomu, nemažai simpatiškų ir sunku buvo išsirinkti. Visgi, suveikė korupciniai ryšiai ir prabalsavau už pagrindinį mano tinklaraščio komentatorių, pagalbininką sprendžiant įskiepių problemas, patarėją visais gyvenimo klausimais, virtualų draugą ir sekso partnerį – praeivį.

Geriausias įmonės puslapis man – rasa.lt. Grynai protesto balsas…

Geriausia WEB aplikacija – tai ta, kuri labiausiai sudomino. Ypač po šio įrašo

El. komercijos projekto balsavime irgi suveikė korupcija ir prabalsavau už tą, su kuriuo praradau nekaltybę ir likau visapusiškai pasitenkinusiu.

Geriausią nuotaiką man sukuria – kas mane žino, tas nenustebs, kad geriausią nuotaiką man kuria ne kas kitas kaip BestAds!

Facebook geriausias puslapis lai bus 15min.lt, o aplikacija – sulčių imperija nors čia jau buvo labai sunku pasirinkti…

Geriausiu virusu išrinkau tą, kurį buvo galima rasti ir pas mane – N. Oželytę!

Žaidimą išsirinkt padėjo irgi asmeninis privatus interesas, bet nesakysiu koks ir neaiškinsiu kodėl… (Partneriai, blet!)

Programėlės man šiaip nelabai žinomos ir įdomios, tad random principu, žiūrint į vakutį, prabalsuota už zuikutį…

Žiniasklaidos projektu rinkau televiziją…

Darom grupinę demotyvaciją gavo balsus atitinkamai metų nekomercinio starto tinklapio kategorijose.

Eksportą buvo itin sunku išsirinkti. Pasirinkau mažiau vertą laimėti, kurį jau minėjau šiame įraše, nes jau minėjau šiame įraše.

Tendenciją išsirinkau tokią, kuri manęs visai neliečia – išmanijazaciją!

Galiausiai metų žmogumi rinkau… na, nebuvo geresnio pasirinkimo už A.U., nes jo geriausias draugas A.R. jau praeitąmet lygtais buvo laimėjęs… Reikia lygiavos ant šio svieto!

Su tuom save ir sveikinu! Kad prabalsavau… „Ar ne pochui?..“

UPD: P.S. Gal kitais metais Laurynas Regelskis bus nominuotas metų žmogaus titulu?.. Prabalsuočiau, nes persona nebūtinai turi būti teigiama, kad taptų metų žmogumi internetuose…

Tagged , , ,

0 thoughts on “Už ką aš prabalsavau?..

  1. troy parašė:

    2010 metais jie dar bandė sakyti, kad 2011 pasitaisys. Pasitaisė, blet…dar šiurpiau…

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos