Facebook kerštas!

Šis įrašas tėra nereikšmingo žmogelio nereikšminga konspiracijos teorija – tai tik balsas tyruose dėl pasaulyje, o tiksliau internetuose, tvyrančios neteisybės. Rimtai skaityti nepatartina kaip ir bet kurios kitos sąmokslo teorijos. Tik, ką gali, žmogau, žinoti – gal tai yra šiokia tokia tiesa…

Vakar (atrodo, tai buvo vakar) parašiau įrašą, kuriame minėjau Facebook socialinį tinklą… O šiandien gaunu laiškelį:

We were unable to charge the payment instrument (credit card or PayPal) associated with your Facebook Ads account. This can happen for a number of reasons:
  • PayPal: Your PayPal billing agreement is inactive, or your PayPal account is no longer correctly linked to a valid credit card or bank account.
  • Credit Card: Your credit card on file with us has expired, reached its credit limit, or was declined by your credit card company or bank.
  • For details about why the transaction did not go through, please log into your PayPal account or contact your credit card company directly.
    Your account is still active, but we have paused the delivery of your ads until you update your payment information. Once we are able to process your payment successfully, you will be able to resume your ads.
    First, ensure that your PayPal account is functioning or that you have correct credit card information. Second, please visit the Unsettled Page and click the „Make Payment“ button. In the future, you may want to add additional PayPal accounts or credit cards to ensure continued delivery of your ads. To do this, please visit the Funding Sources.
    Thanks again for advertising with Facebook.
    Pagarbiai,
    „Facebook“ reklamų komanda

    Sutapimas?! Veikiausiai! Tik pagrindas sąmokslo teorijai, kad Facebook stebi internetą ir reaguoja į neigiamą informaciją apie šį socialinį tinklą yra… ypač paranoiškose ir interneto baimės kamuojamose smegenyse!

    Žinoma, aname įraše apie patį Facebook nebuvo išsakyta labai blogų žodžių, bet kontekstas nėra pozityvus! Turint omeny, kad lietuviškai vargiai kas ten pas anuos šneka, galima manyti, kad Facebook komanda sunerimo ir pradėjo ieškoti, kas skleidžia apie juos kažkokią „dezinformaciją“… O iš manęs toks anonimas kaip iš kefyro pienas!

    Kerštas ir ne kitaip! Mes netikim sutapimais!!! Tokiais, kaip pasaulinės žiniasklaidos dėmesio centro persiorientavimas į Japoniją vietoj Libijos

    Žinoma, galima nekaltint Facebook, o išsirinkti kitą taikinį – PayPal. Tik va kad apie jį aš nieko nerašiau kol kas… O ir ne tas „pririštas“, nes kreditinė kortelė ten – laukia kelionė į banką aiškintis… Gerai, kad ne manęs, o direktoriaus…

    Tagged , , , , , ,
    Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
    Eiti prie įrankių juostos