(Ne)tradicinis sveikinimas: moters metai troleibuse

Disklaimeris: Ši rašliava skirta pasveikinti su Naujaisiais metais, tad tinginčius skaityti sveikinu iškart – lai bus Jums kas nors. Taip pat nerekomenduojama skaityti toliau tiems, kurie vengia necenzūrinės leksikos ir rusų kalbos lotyniškame alfabete – to čia bus.

Troleibusas. Sėdi dviese ir kalbasi kažką apie tai, kaip būtų gerai Lietuvoje, jei savo laiku nebūtų išrinktas AMB, nes AMB pragėrė Lietuvos pajūrį, įtvirtino korupcijos įsigalėjimą, ponetizmą ir t.t. Vienžo, AMB – blogis. Netikėtai atsisuka prieš juos sėdintis vyriškis ir klausia itin mandagiu tonu:
-Izvienytie što prierivavu vaš razgavor, no abjasnytie, pažalujsta, što eto za AMB?
Atsakymas buvo staigus:
-Ačierovatilnij miniet, blet…

Prie ko čia moters metai? Prie troleibuso! Ir šiaip – tikra moteris yra gyvatė. Nuodinga… Klastinga… Ir vienas didžiausių košmarų grybautojui, uogautojui, medžiotojui ar šiaip gamtos mylėtojui – vaikštinėjant miške, užspaudus pūslę, išsitraukus šlangą, šoks ir įsikabins gyvatė į žalčiuką… Brrr!
O jei rimtai, tai čia aš ne istorikas, antropologas, etimologas ar koks biologas, kad pasakočiau, jog tai krikščionybė pavertė moteris baisuoklėmis-gyvatėmis… Juk gyvatė anksčiau ir dar ten kituose kraštuose yra ir buvo garbinama kaip grožio, moteriškumo simbolis. O čia, gyvatė – Šetono įsikūnijimas, sugundęs Ievą, per kurią buvome išmesti iš rojaus! Ne veltui Dievas mus apdovanojo žalčiukais, kad turėtume galią gundyti moteris…
Taigi, artėja 2013-ieji. Gyvatės, žalčiuko, Šetono ir moters metai… Man smagiausia, kad bus moters. Tiesa, prasidės kažkur tai vasario pabaigoje, bet imkime vyrai jau dabar mylėti savo moteris ir gerbkime bei tausokime jas, taip, kaip parašyta šventose knygose (kažkur skaičiau, kad ten taip parašyta): nemuškime jų šešias dienas per savaitę, muškime profilaktiškai, kad neišpindėtų ir svarbiausia, pasikartosiu, MYLĖKIME savo bobas! O moterys… Moterys, šio sveikinimo proga pasižiūrėkite tikrą gyvenimišką išmintį (žemiau) bei nuodykite savo žalčius atsakingai.

watch?v=ssm8E5wWqYA

Tagged , , ,
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos