Traviano Lietuvos energetinę nepriklausomybę

Aš šiaip nelabai nusimanau energetikoj ir nekoks iš manęs „geimeris“. Tris kartus bandžiau žaisti, bet daugiau poros savaičių neištempiau. Kita vertus, žaidimo esmė yra paprasta… Tereikia įstoti į kokį potencialiai gerą patyrusių žaidėjų aljansą. Pvz., NATO, ES ar NVS…

Žinoma, tam, kad prisijungtum prie geriausių, reikia atitikti kriterijus, pvz., turėti tam tikrą kuokų skaičių, tam tikro lygio resursų laukus ir t.t. Nes aljansas stiprus tiek, kiek silpniausias narys. Be to, reikia dalintis kartais savo resursais vardan visų gerovės. Na, žinoma, geriausia pumpuotis ES fondų paramą sau ir susijungti įvairiomis jungtimis su kaimynais – dujų terminalas, elektros jungtis ir t.t. Na, kad nepritrūktum ko.

Žinoma, svarbiausia visada vystyti savo resursų gavybą. Pasistatyti AE, vystyti alternatyvią energetiką, žvalgytis, kokių dar galima pasiimti resursų laukų ir „reidinti“ viską iš eilės…

Kita vertus, vystant savo energoūkį, reikia nepamiršti stebėti rinkos – nes kartais būna, kad kažkokių resursų neapsimoka vystyti, nes rinkoje yra jų perteklius. Na, taip būna, kai visi kerta Amazonijos miškus, tai mediena labai nupinga, tad kokiu akmeniu galima prisipirkti tiek medienos, jog užteks viskam ir dar vaikams liks.

Galiausiai yra dar toks „pasaulio stebuklas“. Na, niekada neiškenčiau iki to stebuklo, bet Lietuva tokį jau vieną pasistatė valdovų rūmų pavidalu. Dar liko stadioną užbaigt iki serverio „restarto“.

Štai tiek apie energetiką ir Travianą. Tikiu, yra geriau išmanančių šią sritį ir galėsiančių papildyti šį neišsamų komentarą.

Tagged , , ,
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos