Milijonas priežasčių, kodėl geriau būti moterimi…

Iš tikro tų priežasčių galima prigalvoti milijardus, trilijardus ar net begalybių begalybes, bet lai bus milijonas kaip aliuzija į gana populiarų portalą. (Įdomu, kodėl dar niekas nesugalvojo analogiško apie moteris? O gal sugalvojo, bet aš jo dar neaptikau?..)

Taip, moterimi mūsų visuomenėje būti geriau visais įmanomais aspektais. Čia net sunku kažką ir sakyti daugiau, nes iš tikro priežasčių begalės!

Tarkim, seksas… Jau nekalbant apie daugkartinius orgazmus, G taškus, ankstesnį brendimąribotas reprodukcines galimybes (ir iš čia atsirandančią netoleranciją rizikai) ir t.t., galima tiesiog pasakyti, kad moteris yra ta, kuri gauna, o vyras duoda. Daug geriau yra gauti, nei duoti!

Tam, kad duotum, reikia turėti įnagį, kuris susidėvi, o gavimui užtenka talpos. Juodosios skylės, sutraukiančios viską aplink į save…

Sekso atžvilgiu moterimi būti geriau… O padėtis visuomenėje? Kokia dar padėtis?! Moterys jau seniai atsikratė visų stereotipinių įvaizdžių!!!

Vyrai… Vyrai ne… Depresuoti maitintojai! Jei moteris gali būti graži ir protinga, tai vyras, deja, tik protingas… O tai, kad vienodai stiprūs jie abu – tai visuomenės norma.

Dar… Jei moteris kažko pasiekia, tai vis dar vertinama labiau, nes ji moteris. jei vyras pasiekia – jis tik dar vienas vyras. O kai vyras niekas, tai jis lepšis, o moteris? Moteris niekas tiesiog negali būti, nes čia jau lyčių diskriminacija

Moteris visada turės, kas ją gina, o vyras… O vyras turės, kas jį puola…

Tingiu rašyti ir plėstis šį kartą, bet tai tema, kuria galima kalbėti ir kalbėti. Tik faktas lieka faktu, kad geriausia būti moterimi todėl, kad moteris nėra vyras!

Man patinka moterys… Galėtų jų būti daugiau…

Tagged , , , ,

30 thoughts on “Milijonas priežasčių, kodėl geriau būti moterimi…

  1. praeivis parašė:

    Na tai viską ko reikia padaryti daugiau moterų gi turi. Tereikia tik truputi pastangų. Turiu omenyje mažiau rašymo ir daugiau… ;D

    • Mantas parašė:

      Na, taip, turiu darbą, bet dar neuždirbau tiekos, kad kapšas leistų išlaikyti daugiau moterų… 😀 Čia gyvenimo dėsnis, jei vyras nori moters, jam reikia pinigų… 😀

  2. Dalius parašė:

    Medicinai šiais laikais visagalė… taigi, jei labai pasistengsi gali patapti ir motera.

    daugiau/mažiau 😀

  3. RagaNaitė parašė:

    Tiesą tu sakai, Mantai, tiesą tu sakai 🙂

  4. scania parašė:

    Na, šita nelygybė „moterims geriau“ jau konkrečiai naikinama; kai kuriose šalyse net ir labai sėkmingai.
    Feminizmas – štai priemonė, kuri padeda moterims kovoti už tai, ką jos gaudavo dykai.
    Kažkas sakė – jei feminizmas būtų moterims naudingas – jos būtų vis laimingesnės… 😀
    Taigi – luktelėkime, paerzinkime feministes; ir tos įsikarščiavusios sulygins moteris su … su … su žeme… 😀

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos